RIS – přes systém již byly vypořádány členské povinnosti více než 100 000 rybářů

Vážení funkcionáři, vážení výdejci povolenek, vážení rybáři,

dovolujeme si Vás informovat, že prostřednictvím nového informačního systému RIS již proběhlo splnění členských povinností na rok 2024 u více než 100 000 rybářů.

V první řadě bychom rádi touto cestou poděkovali všem místním organizacím a výdejcům povolenek za práci v novém systému a ochotu naučit se jej ovládat. Rovněž všem velice děkujeme za kladný přístup, kdy se při komunikaci v rámci uživatelské podpory se zástupci místních organizací setkáváme většinou s kladnými ohlasy.

Děkujeme samozřejmě také všem rybářům za trpělivost při výdejích povolenek, ne všude z pochopitelných důvodů byli odbaveni tak rychle, jako v předchozích letech. Nicméně vzhledem k tomu, že systém v příštích letech již bude obsahovat drtivou většinu příslušných údajů, bude proces výdeje povolenky výrazně kratší a úsporu času pocítí výdejci povolenek i samotní rybáři.

V souvislosti s četnými dotazy také opakovaně informujeme, že členské přístupy do RIS pro naše rybáře budou spuštěny v jarních měsících letošního roku, přičemž vše bude koordinováno se spuštěním mobilní aplikace. Sledujte náš web či Facebook, kde budeme průběžně informovat.

Všem přejeme u vody ničím nerušenou a úspěšnou sezonu 2024.

Petrův zdar!

Za ČRS Lukáš Mareš, Horák V.