Výstava Natura Viva startuje ve čtvrtek

Ve čtvrtek 25. května otevírá výstaviště v Lysé nad Labem své brány pro letošní ročník výstavy Natura Viva. Jedná se o specializovanou výstavu, určenou pro milovníky přírody – myslivce, rybáře, včelaře, chovatele i zahrádkáře. A Český rybářský svaz nebude chybět! Účastníky také čeká velmi bohatý doprovodný program – přednášky, praktické ukázky i otevřené besedy.

V rámci expozice Českého rybářského svazu budou připraveny simulátory odstřelu kormorána i zdolávání trofejního úlovku, nechybí ani prodej výukových a propagačních předmětů a akvária s ukázkami života pod vodní hladinou. Po celou dobu výstavy budou pracovníci ČRS připraveni zodpovědět dotazy široké veřejnosti. Během celé výstavy bude v naší expozici také karikaturista, připraven zvěčnit Vaše podobizny, a to nejen s rybářskými tématy. 

Veškeré informace naleznete na stránkách výstaviště.

IMG 0720

Přijďte nás navštívit – výstavní plocha ČRS na loňském ročníku výstavy

Snímek obrazovky 2023 05 23 071129

 

Účast ČRS na veletrzích a výstavách v roce 2022 byla podpořena ze státního rozpočtu ČR prostřednictvím dotačního programu MZe Vzdělávání a propagace v rámci projektu Podpora celospolečenských aktivit ČRS na úseku vzdělávání, propagace a výstavní činnosti.