Pozvánka na mezinárodní agrosalon Země živitelka 2022

Vážené rybářky, vážení rybáři,

rádi bychom Vás pozvali na expozici Českého rybářského svazu na letošním ročníku mezinárodního agrosalonu Země živitelka, který se bude konat od čtvrtka 25. do úterý 30. srpna na výstavišti v Českých Budějovicích. V rámci expozice ČRS na Vás tradičně čekají akvária plná ryb, simulátory zdolávání trofejního úlovku a střelnice na kormorány. Po celou dobu výstavy budou zástupci a zaměstnanci ČRS připraveni zodpovědět Vaše dotazy.

Země živitelka patří mezi nejvýznamnější české výstavy – letošní ročník je již 48. v pořadí. Každoročně ji navštíví zhruba 100 tisíc návštěvníků a více než 400 vystavovatelů na 21 tis. m2 výstavních ploch a doprovází ji bohatý program. 

phoca thumb l dsc 0427

Každý den probíhají desítky doprovodných aktivit – přednášek, seminářů, ukázek práce s hospodářskými zvířaty, nechybí ani koncerty, kuchařské show a řada soutěží pro návštěvníky. Podrobné informace najde na stránkách Země živitelky.

phoca thumb l dsc 0983

Expozici Českého rybářského svazu naleznete v pavilonu R3, který jsme pro Vás vyznačili v mapce výstaviště níže.

mapka ZŽ

Těšíme se na Vaši návštěvu. Petrův zdar!

Převzato: Za ČRS Lukáš Mareš

 

Účast ČRS na veletrzích a výstavách v roce 2022 byla podpořena ze státního rozpočtu ČR prostřednictvím dotačního programu MZe Vzdělávání a propagace v rámci projektu Podpora celospolečenských aktivit ČRS na úseku vzdělávání, propagace a výstavní činnosti.