Letní tábor rybářské mládeže 2022

Odbor mládeže Rady ČRS plánuje uskutečnit v termínu 31.7. – 13.8.2022 letní tábor rybářské mládeže. Jako tradičně se bude konat v objektu ZO OS KOVO – Buzuluk Komárov ve Smetanově Lhotě. Tábor je zaměřen především na rybolov, nácvik rybolovné techniky a na prohloubení rybářských znalostí a dovedností. Přihlášky jsou právě spuštěny!  

Děti si v průběhu tábora mohou vyzkoušet rybolovnou techniku (házení na terče a do dálky muškou i zátěží) nebo lov ryb udicí, který bude zaměřen na všechny povolené způsoby lovu ryb (na plavanou, na umělou mušku, na položenou atd.) dle zvoleného úseku řeky. Každý den je pro děti připraven pestrý program (soutěže, turnaje, závody, přednášky, výlet atd.). I v letošním roce je naplánován celodenní lov na údolní nádrž Orlík – Štědronín. Na děti budou dohlížet zkušení vedoucí znalí jak v oboru rybolovné techniky, tak i v lovu ryb udicí.   

Tábor se nachází v samostatném areálu uprostřed lesa. Obtéká ho řeka Lomnice s velice pestrým charakterem toku, šířka řeky se zde pohybuje mezi 5 – 10 m. Říčka je spíše mělčí, v hlubších partiích je hloubka až 1,5 m.  Průtok v řece ovlivňuje voda vytékající z rybniční soustavy v okolí města Blatná. V areálu jsou k dispozici 3 – 6-ti lůžkové chatky, jídelna, klubovna, sprchy, WC atd. Pro sportovní vyžití je zde navíc bazén, hřiště, pingpongové stoly a jiné.  

Vzhledem ke specializaci tábora je důležité, aby děti sebou měly základní rybářské vybavení, a především členskou legitimaci a rybářský lístek. Povolenku pro všechny děti zajistí po dobu trvání tábora pořadatel LTM.

 

Tábor je určen především pro děti z rybářských kroužků v místních organizacích, které jsou členy ČRS. Věková hranice dětí je 8 – 17 let.

  • Přihláška:     zaslat na územní svaz, pod  který  dítě  spadá  dle  své  MO ČRS (kontakt naleznete v níže uvedené tabulce)
  • Cena:            6.200,- Kč
  • Platba:          číslo účtu pro platbu účastnického poplatku si vyžádejte na územním svazu ČRS, pod   který   dítě spadá dle své MO ČRS (kontakty na územní svazy najdete níže).
  • Propozice:    podrobné propozice a potřebné formuláře o zdravotní způsobilosti, budou odeslány  na Vaši adresu začátkem června popř. emailem.

Informace a dotazy k LTM: Petra Hnízdilová, hnizdilova@rybsvaz.cz, mobil 720 163 092

Realizace letního tábora je podmíněna příznivou epidemiologickou situací. V rámci tábora je samozřejmé dodržování všech vládních opatření, platných v období konání tábora.

Přihlášku je možné stáhnout zde.

tab1 tab2 tab3

KONTAKTY PRO ZASLÁNÍ PŘIHLÁŠEK A PLATEB –   Východočeský ÚS, Kovová 1121, 500 03 Hradec Králové

KONTAKTNÍ ÚDAJE PRO ZASLÁNÍ PŘIHLÁŠKY –   Bc. H Skalická tel. 495 217 940, Jaroslav Červený cerveny_jaroslav@centrum.cz

KONTAK PRO  PLATBY ÚČASTNICKÉHO POPLATKU ZA LTM –  tel. 495 214 940 T.Salavcová